måndag 4 juli 2011

Det lilla svarta


 Kvinnor har väl oftast en liten svart klänning i garderoben. Flisan har ett svart litet flexikoppel, som hennes mamma har "pimpat" till henne för att det ska se lite roligare ut. Till detta koppel har hon en guldfärgad sele, så hon ÄR den tjusigaste kattan i stan på sina promenader

Kattmamman lyckades äntligen få rätt mot butiken som sålde det andra kopplet, som inte låste ordentligt, men det kändes lite som "Ta dina pengar och försvinn härifrån"

I alla fall lever alla fjärilar i området farligt nu då hon har detta nya koppel, som är lättare för henne att dra ut och dessutom inte låter när linan löper ut. Så nu skuttas det glatt efter fjärilar och när hon lyckats sätta sin jättetass på dem, så sitter hon och ser förvånad ut över att fjärilen försvann. Så kattmamman får lyfta på hennes tass och titta där var ju lilla fjärilen, vars liv tyvärr ändas av en liten kattfrökens framfart...

Jo så var vi hos veterinären och allt gick bra hon hade gått ner sina 200g på lite drygt en månad, precis som hon ska, för de får ju inte gå ner för fort.

Sedan var kattmamman ute och plockade ihop ½liter smultron på nolltid, men kisse stannade inne. När hon sedan kände doften av smultron vart det fart på henne, så nu har hon fått en slurk filmjölk och lite smultron att festa på.

1 kommentar:

  1. Jag gillar den där svarta katten, som jagar markören! Den som du har nere till höger på bloggen.
    Annars har jag, som du ser, nu hittat till din sida.

    Kram!
    Glittertind

    SvaraRadera